Uslovi koriscenja

PRAVILA O USLOVIMA I NAČINU KUPOVINE ONLINE

Neophodno je da pre početka kupovine na sajtu www.skinnymax.rs pažljivo pročitate pravila i uputstva koja slede, u cilju predupredjivanja bilo kakvih problema i nesporazuma.

USLOVI KUPOVINE

Kupac može biti i pravno i fizičko lice.

Kupljeni proizvod se isporučuju samo na željenu adresu na teritoriji Republike Srbije.


POSTUPAK KUPOVINE

Na strani https://skinnymax.rs/strana/poruci-online.html se vrši poručivanje tako što se popune podaci kupca i adresa za slanje. Sve do momenta završetka postupka, možete pogledati i promeniti svoju porudžbinu. Kada kliknite na "poruči" u celini se završava postupak poručivanja.

Na mail se ne dobija potvrda poručivanja!

Prodavac može izvršiti proveru podataka i validnost porudžbine naknadno telefonom.

Po prijemu Vaše porudžbine roba se odvaja i šalje na adresu koju ste naveli kao mesto isporuke o čemu dobijate obaveštenje e-mailom.


REKLAMACIJA

Kupac ima pravo na reklamaciju kupljenog proizvoda, a prodavac je dužan da bez odlaganja, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovori potrošaču na izjavljenu reklamaciju.

Odgovor mora da sadrži odluku da li prihvata reklamaciju i konkretan predlog i rok za resavanje reklamacije, koji ne moze biti duži od 15 dana.

Reklamacija se može izvršiti putem telefona 0642751115 ili e-mailom na info@net-shop.rs.

PLAĆANJE

Plaćanje se vrši iskuljičivo pouzećem i to kurirskom službom AKS kurir.


DOSTAVA

Dostava je besplatna i vrši sesamo na teritoriji Republike Srbije.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Svi podaci o Kupcu dobijeni popunjavanjem online porudžbenice smatraju se poverljivim i koriste se u cilju isporuke.


NAPOMENA

Net Shop ima pravo promene uslova online prodaje, neophodno je da svi Kupci povremeno pregledaju odeljak “Pravila o nacinu i uslovima online prodaje” da bi bili blagovremeno upoznati sa eventualnim promenama i u skladu sa njima postupali.

Svi korisnici online prodaje snose odgovornost za adekvatnu zaštitu i backup dokumenata i opreme koju koriste pri konektovanju na naš sajt.